Hoe kan ik een automatisering annuleren ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U hebt een automatisering gemaakt in uw betalingsherinneringen of indexeringen en u wilt deze verwijderen ?

Zo gaat u → U gaat naar uw voorkeuren (uw initialen rechtsboven), dan op "Automatisering".📩

U drukt op "Automatisering configureren" van de betreffende categorie :

• Indexeren.

• Ontvangst huur.

• Laattijdige betaling → Aanmaning, eerste aanmaning, tweede aanmaning, ingebrekestelling.

U verwijdert door op de knop "Automatisch verzenden van... voor alle contracten" te drukken of de uitzonderingen verwijderen :

Vergeet vooral niet op "Bevestigen" te drukken.

💡 Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u deze op deze manier opnieuw activeren wanneer u maar wilt.