Hoe de huurders veranderen ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt huurders toevoegen aan een bestaand contract, ze verwijderen of de primaire huurder wijzigen.

📌 Let op, er moet minimaal één hoofdhuurder per contract zijn.

1. Huurders toevoegen

Op de contractpagina, in het onderdeel Algemene informatie, vindt u huurdersinformatie.

Klik op de "..." om huurders toe te voegen.

Er gaat een venster open. Selecteer een reeds in Smovin ingevoerde huurder of maak een nieuwe huurder aan door op "+ Nieuw" te klikken.

2. Hoofdhuurder wijzigen

📌 Primaire huurder kan niet worden verwijderd. Als u deze wilt wijzigen, moet u eerst de nieuwe primaire huurder toevoegen.

Op de contractpagina, in het onderdeel Algemene informatie, vindt u huurdersinformatie.

Klik op de "..." en vervolgens op "Wijzig primaire huurder".

3. Verwijder een huurder

Op de contractpagina, in het onderdeel Algemene informatie, vindt u huurdersinformatie.

Klik naast de naam van de huurder die u wilt verwijderen op de "..." en vervolgens op "Verwijder huurder".

4. Wijzig de gegevens van een huurder

Als u de huurdergegevens (e-mail, nummer, enz.) wilt wijzigen, klikt u op de huurder. U wordt dan doorgestuurd naar het profiel van de huurder in het adresboek.

Klik op de "..." en vervolgens op "Contact wijzigen".

Breng de nodige wijzigingen aan en valideer ze door op "Opslaan" te klikken.