Hoe voeg ik handmatig een betaling toe?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: Ga naar het contractsaldo

Ga op een contractpagina naar de details van het saldo door op 'Balans' te klikken.

Klik daarna op '+ Een transactie toevoegen'.

Stap 2: Een betaling toevoegen

Selecteer de optie 'Betaling' en klik op 'Volgende'.

• Als het om een betaling vanwege de huurder gaat, kiest u de optie Inkomende betaling.

• Gaat het daarentegen om een betaling van u aan de huurder, klikt u op Uitgaande betaling.

Vul vervolgens de relevante informatie in en klik op 'Opslaan' om te voltooien.

Stap 3: De betaling koppelen aan de overeenkomstige verschuldigde bedragen

Het systeem geeft de verschuldigde bedragen weer die nog openstaan. Selecteer het bedrag dat overeenstemt met de betaling en klik op 'Opslaan'.

Uw balans is nu in orde.