Communicatie met huurders
Hoe stuur ik een communicatie naar alle huurders van een gebouw ?
Hoe stuur ik een communicatie naar alle huurders van een gebouw ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanaf de pagina van uw gebouw kunt u een groepscommunicatie sturen naar alle huurders van het gebouw.

Om dit te doen, gaat u naar het gewenste pand, tabblad "Structuur en taken", vervolgens Actie en selecteert u een bericht verzenden.

Daar kunt u op de "..." Klikken en "communicatie sturen" kiezen.

• Alle huurders met een lopend huurcontract worden geselecteerd.

• De verzendwijze is per e-mail.

Wijzig de ontvangers en verzendmethoden naar wens.

⚠️ Mailen gebeurt momenteel alleen via Smovin.

💡 Je kunt je keuze opslaan vanuit de verzendvoorkeuren.

Schrijf de inhoud van uw groepscommunicatie. U kunt er eventueel een bijlage aan toevoegen door rechtsonder op de kleine paperclip te klikken.