Hoe de verzending van huurbewijzen automatiseren ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe het werkt ?

Wanneer alle geïnde bedragen op uw rekening gekoppeld zijn aan een huurbedrag of lasten die over de periode worden verwacht, genereert de applicatie automatisch het huurbewijs en communiceert dit aan de huurder.

📮 De verzendmethode en de ontvanger komen overeen met de keuze die u hebt geconfigureerd in het gedeelte 'Communicatie'. Klik hier voor meer informatie.

Koppelt u uw betalingen niet, dan kan dit het automatisch versturen van bonnen blokkeren!

Hoe het te activeren?

Selecteer vanuit uw accountinstellingen Automatisering aan de linkerkant van uw scherm.

Klik in het kader Huurontvangst op Automatisering configureren.

Activeer daar de knop om het versturen van bonnen voor alle contracten te automatiseren. Wilt u dat bepaalde contracten niet onder deze regel vallen, klik dan op Uitzondering toevoegen en selecteer het/de betreffende contract(en).

U vindt de ontvangstbewijzen automatisch verzonden:

Op de relevante contractenpagina, onder Huurontvangsten op het tabblad Beheer.

En natuurlijk in het onderdeel Communicatie op het tabblad Beheer.