Taken
Administrative taken
Hoe maak ik een kennisgevings bericht ?

Genereer en verstuur al uw kennisgevingsberichten in een paar klikken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een kennisgevings bericht is een document dat naar de huurder wordt gestuurd om hem te herinneren aan het bedrag van de huur en de lasten voor de volgende huurperiode.

Selecteer op het tabblad Beheer de rubriek Kennisgevings berichten. Hier vindt u alle gegenereerde kennisgevings berichten.

Klik op Genereer kennisgevings berichten om het proces te starten.

Stap 1: Contractselectie

Vervolgens selecteert u de contracten en periodes waarvoor u uw kennisgevingen wilt genereren.

Een bel 🔔 kan naast een contract verschijnen, deze geeft aan dat dit contract kan worden geïndexeerd. In dat geval wordt er geadviseerd te indexeren voordat de kennisgeving wordt verzonden, zodat het bedrag correct is.

💡 Klik gerust op Selecteer alle items om alle contracten te selecteren of gebruik de zoekbalk.

Zodra u uw contracten hebt geselecteerd, klikt u op Volgende.

Stap 2: Samenvatting

Voor elk contract kunt u het gegenereerde document bekijken en beslissen of u het direct wenst te verzenden.

Stap 3: Mededeling

Valideer de inhoud en de wijze van verzending van de mededeling.

💡 Dit is een gegroepeerde communicatie, wat betekent dat dezelfde tekst zal worden verzonden naar alle ontvangers en iedereen met cc's zal worden gekopieerd bij elke verzonden communicatie.

Klik op Versturen om te valideren.

Zodra uw berichten zijn gegenereerd, kunt u ze terugvinden onder het tabblad Beheer.