Alle collecties
Mijn Smovin account
Smovin Account
Hoe registreer ik mijn domeinnaam ?
Hoe registreer ik mijn domeinnaam ?

Voeg uw domeinnaam toe en verstuur e-mails vanaf uw professionele e-mailadres.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om e-mails te kunnen versturen vanaf een domeinnaam waarvan u de eigenaar bent, moet u deze configureren in uw persoonlijke ruimte.

Stel dat u de eigenaar bent van de domeinnaam smovin.io, ga dan naar uw account instellingen. Onderaan deze pagina ziet u een sectie met de naam Geautoriseerde email domeinen. Druk dan op "Domein toevoegen".

Geef dan de domeinnaam op die u wenst te registreren. Het zal dan verschijnen in uw lijst van geautoriseerde domeinen.

Let op: op dit moment is uw domeinnaam nog niet gemarkeerd als geverifieerd. Wij hebben inderdaad bewijs nodig dat u de eigenaar bent voordat wij er e-mails van kunnen versturen. Door op de domeinnaam te klikken, krijgt u toegang tot de nodige configuratie om uw domeinnaam bij Smovin te verifiëren.

Er zijn twee mogelijkheden om uw domeinnaam te verifiëren :

  1. U bent bekend met het instellen van DNS. De informatie die aan uw DNS moet worden toegevoegd, staat in een tabel. Het enige wat u hoeft te doen is deze DNS toevoegen aan uw domein manager.

  2. U bent niet bekend met of hebt geen toegang tot de DNS van uw domeinnaam. Maak je geen zorgen, we hebben wat je nodig hebt. U kunt ervoor kiezen om de instructies naar uw computerspecialist te sturen, zodat hij kan doen wat nodig is. Klik vervolgens op Instructies sturen en vul het e-mailadres in van uw IT-specialist, zodat hij uw domeinnaam kan configureren met Smovin.

Zodra deze configuratie is uitgevoerd, kunt u de configuratie handmatig opnieuw controleren. Houd er rekening mee dat het tot 24 uur kan duren voordat wijzigingen in de configuratie van uw domeinnaam bij Smovin van kracht worden. Even geduld. Smovin zal uw configuratie dagelijks controleren.

Wanneer uw configuratie geverifieerd is, zal dit in het groen verschijnen met de vermelding geverifieerd.

Gefeliciteerd 🎉, u kunt nu e-mails versturen vanuit Smovin met e-mailadressen @smovin.io (of een andere domeinnaam die u kiest om te configureren).

Merk op dat het mogelijk is om deze verbinding op elk moment uit te schakelen door het domein uit uw Smovin account te verwijderen. Dit kan worden gedaan door te klikken op "Domein verwijderen".

Goed management!

Was dit een antwoord op uw vraag?