Aan de slag met Smovin
Bank verbindingen
Hoe de geschiedenis van de inkomende betalingen op mijn gekoppelde bankrekeningen bekijken ?
Hoe de geschiedenis van de inkomende betalingen op mijn gekoppelde bankrekeningen bekijken ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Smovin kunt u uw bankrekeningen automatisch controleren.

Zodra geactiveerd, kunt u alle inkomende transacties op die rekening op elk moment raadplegen.

Klik op uw initialen in de rechterbovenhoek en vervolgens op 'Accountinstellingen'. Selecteer vervolgens het tabblad 'Mijn bankrekeningen' en klik op een bankrekening.

De inkomende betalingsgeschiedenis wordt elke ochtend geüpdate. Aan de hand van de status van elke betaling kunt u zien hoe Smovin er rekening mee heeft gehouden :

• Automatisch toegewezen : ons systeem wijst de transactie automatisch toe aan een contract.

• Toegewezen worden : de transactie kon niet automatisch worden toegewezen. Het verschijnt dan ook in uw 'toe te wijzen betalingen'.

• Handmatig toegewezen : als u de transactie zelf (opnieuw) toewijst aan een contract.

• Genegeerd : deze transactie is niet gerelateerd aan uw huurbeheer en werd genegeerd door het systeem.

• Blacklisted : deze transactie heeft betrekking op een van uw blacklisted-rekeningen en wordt daarom niet in aanmerking genomen door de applicatie.

• In proces : de transactie wordt verwerkt door het systeem.

U kunt de status van de transacties wijzigen door op de 3 kleine puntjes rechts te klikken :