Na een overeenkomst met uw huurder zal deze kunnen genieten van gratis huur voor enkele maanden. Hier vindt je hoe je dit aan het programma kunt aangeven.

Klik bij het ingeven van het contract in de rubriek "Huur" op "toevoegen".

Selecteer vervolgens de periode(s) waarvoor uw huurder geen huur hoeft te betalen.

De huurgelden van uw huurders worden direct aangepast aan de door u ingevoerde data, zodat deze niet worden aangemaakt.

De geplande gratis periodes kunnen te allen tijde vanaf de contractpagina worden aangepast.

Het is ook mogelijk om nieuwe gratis periodes toe te voegen tijdens de looptijd van het contract, ook vanaf de contractpagina.