Smovin-PRO
Hoe maak ik een financieel rapport ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kies de klant waarvoor u een rapport wil maken in de lijst van uw klanten. Vervolgens klikt u op deze klant om zijn informatie weer te geven.

In de balk bovenaan selecteert u "Rapport aanmaken".

In de pop-up die opent, dient u de begindatum en de einddatum van het rapport te selecteren. Klik daarna op "volgende".

Het rapport wordt automatisch gegenereerd en bevat de volgende informatie :

• Het overzicht van de huren.

• Het overzicht van de lasten.

• een detailoverzicht van bovenstaande.

Vervolgens kan u het rapport downloaden en doorsturen naar de eigenaar.