Hoe bereken ik mijn erelonen ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe bereken ik mijn erelonen ?

Om over te gaan tot de berekening van uw erelonen is het noodzakelijk om vooraf de tarief van uw klant te hebben bepaald. Indien u dit nog niet heeft gedaan, nodigen wij u uit om de gebruikershandleiding te raadplegen op deze link.

.

Stap 1 : Ga naar de pagina van uw klant

Klik op "Financieel" en selecteer dan "Erelonen bereken".

Stap 2 : Selecteer de berekeningsperiode

⚠️ Als u een vergoeding ontvangt voor de geïnde bedragen, kunt u in dezelfde periode meerdere keren herberekenen. We berekenen dan alleen de kosten van de nieuwe bedragen die sinds uw laatste bezoek zijn geïnd.

Stap 3 : Samenvatting en afronding

Een detail van de tariefberekening verschijnt per gebouw van uw klant.

Afhankelijk van uw tariefvoorkeuren kan de samenvatting worden aangepast aan uw behoeften, maar het geeft altijd een overzicht van de benodigde informatie.

Een vollediger rapport is beschikbaar door te klikken op "Downloadrapport".

Wij nodigen u uit om het bedrag van de kosten te valideren en, indien u dit wenst, te communiceren met uw klant door te klikken op "valideren en verzenden".