Indien u de koppeling met de bankrekening niet heeft geactiveerd, is het uw taak om aan te duiden wanneer uw huurder zijn betalingen heeft voldaan.

Om dit te doen gaat u naar het tabblad "Taken" en vervolgens "Achterstallige betalingen".

U selecteert het contract waarvoor u een betaling wil registreren en klikt op "Actie". Vervolgens klikt u op "Betaling ontvangen".

U wordt gevraagd om enkele velden in te vullen betreffende de betaling:

• het bedrag

• de betalingsdatum

• de betalingswijze

• en indien u wenst, een beschrijving

Vergeet niet om op "Opslaan" te klikken.