Hoe kan ik aanduiden dat mijn huurder geen achterstal heeft ?
Hoe kan ik aanduiden dat mijn huurder geen achterstal heeft ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien u de koppeling met de bankrekening niet heeft geactiveerd, is het uw taak om aan te duiden wanneer uw huurder zijn betalingen heeft voldaan.

Om dit te doen gaat u naar het tabblad "Taken" en vervolgens "Achterstallige betalingen".

U selecteert het contract waarvoor u een betaling wil registreren en klikt op "Actie". Vervolgens klikt u op "Betaling ontvangen".

U wordt gevraagd om enkele velden in te vullen betreffende de betaling :

• het bedrag.

• de betalingsdatum.

• de betalingswijze.

• en indien u wenst, een beschrijving.

Vergeet niet om op "Opslaan" te klikken.