Hoe kan ik betalingen toewijzen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is een betaling toewijzen ?

Wanneer u uw bankrekening heeft gesynchroniseerd met onze applicatie, herkent deze de binnenkomende betalingen op uw rekening en wordt deze weergegeven bij de toe te wijzen betalingen.​

Uit deze lijst moet u ze de eerste keer aan het juiste contract toewijzen.

Vervolgens herkent de applicatie binnenkomende betalingen op uw bankrekening en wijst deze automatisch toe aan het bijbehorende leasecontract.

In sommige gevallen (bijvoorbeeld als de naam van de betaler niet overeenkomt met de naam van de huurder) zult u de betaling de eerste keer zelf moeten toekennen.

🥂 Goed nieuws : de app onthoudt uw keuze en kan automatisch elke toekomstige soortgelijke betaling toewijzen

Hoe een betaling toe wijzen ?

Wanneer de applicatie niet over voldoende gegevens beschikt om een transactie automatisch aan een contract toe te wijzen, zal deze terechtkomen in uw tabblad "Taken" bij de "Toe te wijzen betalingen".

Klik op de lijn van de transactie die u wil toewijzen en klik op "Toewijzen" om de transactie toe te wijzen aan een contract.

Wanneer u klikt op "Toewijzen" dient u uit uw contracten het bijhorende contract te selecteren. Vervolgens klikt u opnieuw op "Toewijzen".

De transactie is nu toegewezen.
De volgende keer wanneer een identieke transactie plaatsvindt zal deze niet meer in uw toe te wijzen transacties verschijnen, maar onmiddellijk worden toegewezen aan het juiste contract. Het programma "onthoudt" als het ware wat u het geleerd heeft.

Door op de knop "contract toevoegen aan de betaling" te klikken, kan u de betaling splitsen over meerdere contracten.