Wanneer u ingelogd bent in uw Smovin account kan u een nieuw pand toevoegen door op het "+" teken te klikken rechts bovenaan in de blauwe balk en "pand toevoegen" kiezen.

In Smovin maken we onderscheid tussen panden en gebouwen.

• Panden zijn afzonderlijke verhuureenheden die te huur worden aangeboden.

Het kan gaan om een huis, een flat, een kamer in een gedeelde flat of studentenhuisvesting.

• Gebouwen maken het mogelijk verschillende panden te groeperen.
    Bijvoorbeeld: een flatgebouw met 3 appartementen, een apart huis met 5 kamers die u afzonderlijk verhuurt.

Kies een pand of gebouw en klik op Volgende.

1) Voeg een pand toe 🏠

• Selecteer een eigenaar. Indien deze nog niet getekend is in de applicatie, klikt u op Toevoegen.

• Kies de naam voor het pand. Dit zal gebruikt worden om uw verschillende panden op de applicatie te herkennen.
    💭 Heb je een idee nodig? Verkleinwoord van het adres van het pand, de stad waar het gelegen is, enz.

• Selecteer vervolgens het type pand.

• Laatste stap, vul het volledige adres van het pand in

Zodra al deze gegevens zijn ingevoerd, klikt u op "Bevestigen" om de toevoeging van uw pand af te ronden. U wordt doorverwezen naar de pagina van uw pand.

2) Voeg een gebouw toe 🏠

Geef uw gebouw een naam om het gemakkelijk te kunnen onderscheiden op het platform.

Voer vervolgens het adres van het gebouw in en selecteer de eigenaar(s).

Indien de eigenaar nog niet in de applicatie voorkomt, kunt u hem/haar hier toevoegen door op "Toevoegen" te klikken.

2. Structuur van het gebouw

De tweede stap is het organiseren van uw gebouw en het creëren van de verhuureenheden waaruit het bestaat.

Klik op de (+) om panden aan de verdiepingen toe te voegen.

💡 Indien nodig kunt u het type en de naam aanpassen van elke pand waaruit het gebouw bestaat.