Hoe onroerend goed of gebouw toevoegen ?

Voeg uw huizen, flats, winkels en andere panden toe aan Smovin.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanuit de de sectie Panden in de Portefeuille.

Kunt u een nieuw pand toevoegen door op het "+" teken te klikken rechts bovenaan in de blauwe balk en "pand toevoegen" kiezen.

In Smovin maken we onderscheid tussen panden en gebouwen.

• De Panden zijn afzonderlijke verhuureenheden die te huur worden aangeboden.

Het kan gaan om een huis, een flat, een kamer in een gedeelde flat of studentenhuisvesting.

• De Gebouwen maken het mogelijk verschillende panden te groeperen.
    Bijvoorbeeld: een flatgebouw met 3 appartementen, een apart huis met 5 kamers die u afzonderlijk verhuurt.

Kies een pand of gebouw en klik op Volgende.

1) Voeg een eigendom toe 🏠

Het formulier is opgedeeld in verschillende onderdelen:

1. De naam en het type woning

Geef het eigendom een ​​naam zodat het gemakkelijk te onderscheiden is via het platform.

💭 Idee nodig ? Verkleinwoord van het adres van het eigendom, de stad waar het zich bevindt, enz.

Selecteer vervolgens het type woning.

2. Optioneel : Bijbehorend gebouw

Als uw woning niet aan een gebouw is gekoppeld, klikt u gewoon op Volgende.

Als uw woning behoort tot een gebouw dat al in de aanvraag is geregistreerd, kunt u het hieraan koppelen door het te selecteren.

3. Adres van het pand

Vul vervolgens het volledige adres van de woning in en klik op Volgende.

4. Eigenaren van het pand

Selecteer de eigenaar.

💡 Als het niet in de lijst voorkomt, kunt u het direct toevoegen door op "Toevoegen" te klikken. Er wordt een formulier geopend, vul de benodigde gegevens in.

Zodra al deze gegevens zijn ingevoerd, klikt u op Bewaar de woning om de toevoeging van uw woning af te ronden.

U wordt dan doorgestuurd naar de pagina van uw accommodatie.

Als u wilt, kunt u de details van uw woning toevoegen:

• De volledige omschrijving (aantal kamers, oppervlakte, etc.).

• Foto's van het pand.

• Financiële informatie (aankoopdatum, aankoopprijs, etc.).

• Het PED-certificaat.

2) Gebouw toevoegen

1. Algemene informatie over het gebouw.

Geef uw gebouw een naam om het gemakkelijk te onderscheiden via het platform.

Voer vervolgens het adres van het gebouw in en selecteer het of de eigenaren.

Als de eigenaar nog niet in de applicatie staat, kunt u deze hier toevoegen door op "Toevoegen" te klikken.

2. Structuur van het gebouw

De tweede stap is het organiseren van uw gebouw en het creëren van de huureenheden waaruit het bestaat.

Klik op de (+) om eigenschappen aan de verdiepingen toe te voegen.

💡 Indien nodig kunt u het type en de naam van elke woning in het gebouw aanpassen.