Aan de slag met Smovin
Hoe gebruik ik Smovin op mijn smartphone ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kan de applicatie gebruiken op uw computer maar ook op uw tablet of smartphone.

U kan de mobiele app niet downloaden in de Apple Store of de Play Store. Dit dient rechtstreeks te gebeuren vanaf de webpagina van de applicatie (web.smovin.app/nl/).

U heeft Android?
Open de Chrome browser en surf naar de applicatie: https://web.smovin.app/nl/
Chrome stelt automatisch voor om de applicatie te installeren op uw tablet of telefoon.

U heeft IOS?
Open de Safari browser en surf naar de applicatie: https://web.smovin.app/nl/
Klik op de knop "delen" en selecteer "zet op beginscherm".

Opgelet : wanneer u met de applicatie werkt in IOS, kan u geen documenten downloaden op uw telefoon of tablet.