Vastgoedbeheer
Hoe verwijder ik een pand of gebouw ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een gebouw te verwijderen gaat u via het menu bovenaan naar uw "Portefeuille" en klikt u op "Panden". Vervolgens klikt u op het pand of gebouw dat u wil verwijderen.

U klikt op de knop met 3 punten aan de rechterkant van het scherm en selecteert "Pand verwijderen"

Smovin vraagt u of u zeker bent of u dit pand wil verwijderen en vraagt u om te bevestigen door aan te vinken "Ik ga ermee akkoord deze informatie permanent te verliezen".

Vervolgens klikt u op "Definitief verwijderen".

Houd er rekening mee dat een eigenschap die eenmaal is verwijderd, later niet meer kan worden hersteld. Alle contracten die aan deze woning zijn gekoppeld, worden ook verwijderd.

Bij het verwijderen van een gebouw worden de activa niet verwijderd.